Home

Bloesem remedie

 

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND

Flower-remedies

Bloesem remedies worden gemaakt van de bloesems van planten, struiken en bomen. De grondlegger van de bloesems is Dr. Edward Bach (1886 - 1936). Zijn onderzoek heeft geleid tot een 38-tal remedies. Elk met haar specifieke werking, waardoor zij ondersteuning kunnen bieden in allerlei situaties.

Bloesem-remedies.
In het dagelijks leven kunnen emoties, zoals bijvoorbeeld angst, u uit balans brengen. De bloesem-remedies hebben niet het reduceren van de klacht tot doel. Echter het stimuleren van een tegenovergestelde kracht. In geval van angst zou dat dus moed zijn. Op deze wijze wordt het geestelijke en het lichamelijke evenwicht hersteld. Bloesem-remedies mogen altijd worden ingenomen. Ze zijn geschikt voor jong en oud. Samen met u bepalen we wat uw klachten zijn. We zoeken remedies uit die worden gemengd in een flesje. Uit dat flesje gaat u gedurende een aantal weken 4 keer per dag innemen.

Bijvoorbeeld  De ‘TERRA' hiervan is al een veel gevraagde eerste hulp remedie.

TERRA - (EERSTE HULP)
Combinatie van vijf remedies. De Engelwortel: voor bescherming, Bosrank: om goed in het hier en nu te blijven, Mycena: voor de aarde binding en reiniging, Rode Bosvogeltje: kracht vanuit het Hoger Zelf en de Yellow Star Tulip: vertrouwen in het eigen gevoel, luisteren naar het eigen hart. Bij elkaar bijzonder geschikt als eerste hulp remedie, zowel voor fysieke- als voor emotionele klachten. Ruimt eerst blokkades op en gaat daarna helpen met de herstel­ling. Maakt rustiger in situaties die met spanningen te maken hebben. Geeft kracht tijdens moeilijke situaties. Het beste kan deze remedie worden ingenomen met twee tot vijf druppels, direct uit het voorraadflesje, onder de tong en/of men kan het flesje vasthouden bij langdurige spanningen, eventueel bij de plaats waar de spanning zit. Zo nodig in het begin om de 10 minuten herhalen.

 

Hands on Healing, Luyckershofke 92, 5243 WG Rosmalen, 073-5215283 of 06-13281684