Orang Malu Massage

Massageprimeur in Rosmalen 

Hands on Healing is de eerste praktijk in Rosmalen, met ORANG MALU MASSAGE.

ORANG MALU massage is een nieuwe vorm van massage waar het Oosterse continent het Westerse continent omarmt. Bewustwording en bezinning zijn het essentiŽle uitgangspunt van deze unieke massage die de balans tussen lichaam en geest hersteld.

De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de ORANG MALU.  Deze houten afbeelding, van Indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energieŽn de cirkel van het leven.
De ORANG MALU massage is een mix van diverse Oosterse en Westerse massage invloeden, waaronder de ayurvedische, klassieke energetische massage en reflexologie. Naast ontspannende manuele massagegrepen en meridiaanmassage, wordt er ook gemasseerd met verwarmde houten massagerollen. Deze massagerollen zijn verschillend van omvang waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine ORANG MALU worden afvalstoffen in spieren losgemaakt. Deze unieke ORANG MALU massage heeft een positief effect op de ademhaling, spijsvertering en het bloed en lymfe circulatie. Met het verstrekken van energie en een algeheel gevoel van welzijn is de ORANG MALU massage een absolute uitnodiging om geestelijk en lichamelijk te ontspannen.

 

Hands on Healing, Luyckershofke 92, 5243 WG Rosmalen, 073-5215283 of 06-13281684

Home
Fotoboek