Wie ben ik

Mijn naam is Anja Damen-Kradolfer. De Kwaliteit van je leven wordt bepaald door je eigen geest en je eigen manier van denken. We zijn vaak allemaal zo druk dat onze geest al aan het volgende denkt, terwijl ons lichaam nog met,iets anders bezig is. Mensen krijgen onder andere hierdoor vaak lichamelijke en geestelijke klachten en daarom heb ik mijn aandacht op verschillende soorten massages gericht om weer een goede manier van energie in je lichaam te laten stromen, blokkades op te ruimen en je vitaler te laten voelen.  Om geest en lichaam weer in balans te brengen, combineer ik westerse en oosterse  massage technieken. Door  massage technieken en energetische behandelingen kan ik die combineren met een verhelderende intu´tie. Daardoor bent U niet een van de willekeurige klanten die een standaard behandeling krijgt. Bij mij staat een persoonlijke betrokken benadering hoog in het vaandel. Daardoor voelt u zich al snel geborgen en is het heerlijk genieten van de weldadige kruiden en geuren zodat u tot rust kunt komen in een ontspannen omgeving. Mijn eigen zoektocht  naar een juiste combinatie van inspanning en ontspanning zijn voor mij aanleiding geweest om een eigen praktijk te openen. Toen ik zelf merkte wat reiki en massage betekenen voor de innerlijke bewustwording wilde ik graag andere mensen hiermee kunnen helpen en het is verrassend hoe mensen tot rust kunnen komen en  ontspannen als zij zich hiervoor de tijd gunnen Iets wat verhelderend werkt voor lichaam en geest.


Resumerend de opleidingen, die ik gedeeltelijk ook in het buitenland heb gevolgd en tevens erkende Sabaaydi masseur:
-Reiki Master
-Shambhala Master
-Aura en chakra healing
-Voetreflexmassage
-Hot-stonemassage
-Kristal massage
-Paranormale en intu´tieve ontwikkeling.
-Sabaaydi massages
-Sabaaydi Plus massage
-Sabaaydi Thaise voetmassage
-Sabaaydi totaal
-Sabaaydi Silk en Secret
-Sabaaydi voet chakra
-Sabaaydi klankschaal
-Saybaaydi Kinder Kruidenmassage
-Sabaaydi kokos massage
-Tok Sen massage
-Oorkaars massage
-Ontspanningsmassage
-Orang Malu massage
-Diploma Wellness massage
-Diploma Sabaaydi massage
-Guasha massage
-Fibromassage
-Balinese massage
-Diploma Ayuvedisch Wellness masseur
-Certificaat speltherapie
-Thaise massage level 1
-HBO opleiding Mindfulness en cognitieve therapie
 

Mijn hobby's zijn schilderen en in de natuur zijn. Schilderen beoefen ik nu z'n 25 jaar en heb daar ook de nodige cursussen voor gevolgd.
Daar kan ik veel van mijn gevoel in kwijt en werk meestal met acrylverf en verschillende materialen uit de natuur in abstracte vorm. Door het intu´tief gebruik van kleuren en materialen ontstaat zo het schilderij.

Een warme groet, geluk, gezondheid en een goed leven wens ik een ieder.
                                                                                                     Anja.


Hands on Healing, Luyckershofke 92, 5243 WG Rosmalen, 073-5215283 of 06-13281684

 

Home