Workshop kindermassage

Druk, druk, druk...

Onze kinderen (4 tot 12 jaar) brengen we vaak na schooltijd naar clubs, voetbal, zwemles, ballet, er moet afgesproken worden met vriendjes en vriendinnetjes en ga zo maar door. Dan komt het er weinig van om samen iets te gaan doen. Wil je daar verandering in brengen?
Dan is deze work-shop iets voor jou.

Ouder en kind kunnen nu samen op work-shop.

Waarom kindermassage? Kindermassage is een eeuwenoude traditie in AziŽ en Afrika. In deze landen is een massage een dagelijkse aanvulling van de dag. In de Westerse landen, vooral in Zweden, is na onderzoek gebleken, dat massage bij kinderen zeer ontspannend werkt.

Voor wie?

Massage is voor alle kinderen? Vooral voor kinderen met ADHD, onrustige kinderen, adoptie kinderen, gevoelige kinderen, kinderen die slecht slapen, bij onrust na behandeling in het ziekenhuis. Uit recente onderzoeken is duidelijk dat kinderen door massage beter groeien, beter leren, minder vatbaar zijn voor ziektes. Massage geen een bijdrage in het proces van verbondenheid. Bovendien is het eenvoudig te leren en kost het weinig tijd.

Door gerichte en liefdevolle aanraking en aandacht, leren kinderen van onze handen allereerst respect. Daarnaast leren ze hun lichaam weer voelen, dat brengt zelfbevestiging en geeft een warm gevoel en verbondenheid.

Er wordt gemasseerd met lavendelolie. Het werkt zeer ontspannend en kalmerend. Kindermassage zorgt ervoor dat stress afneemt en dat uw kind zich weer kan ontspannen.
De kinderen  mogen een mineraal steen na afloop uitzoeken en meenemen.

De ouders en kind, krijgen na afloop een certificaat uitgereikt.

Deze work-shop is bedoeld voor ouders -opvoeders -oma en opa.
In de kinder  massage komen  ook uitgebreid de grepen en de manier van hoe je kunt masseren.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer 073-5215283.

De workshops vinden plaats bij minimaal  3 kinderen.
Hands on Healing, Luyckershofke 92, 5243 WG Rosmalen, 073-5215283 of 06-13281684

Home