Wie ben ik?

Anja Damen-Kradolfer

Welkom bij Hands on Healing.

Praktijk voor balans, ontspanning en bewustwording.

Ik ben Anja Damen-Kradolfer, moeder van twee zoons en trotse oma. Met hart en ziel werk ik iedere dag samen met mensen om hen weer in balans te brengen en helemaal tot rust te laten komen. Ik vind het belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt en dat alle stress van je af valt als je hier binnenkomt.

Doordat we het allemaal steeds drukker krijgen, vergeten we te genieten van de kleine, bijzondere dingen. Ook vergeten we soms om naar ons eigen lichaam te luisteren. Mijn doel is om je weer bewust te maken van je eigen lichaam en geest. Samen brengen we je weer helemaal in balans. Hierdoor kun je in het dagelijks leven beter met dingen omgaan en ben je minder snel gestrest. Als je hier weer weggaat, kun je er weer even helemaal tegenaan. Ontspannen en met een opgelucht en rustig gevoel stap je hier de deur weer uit.

De behandelingen die ik doe heb ik allemaal met veel plezier geleerd. Ik combineer deze ook graag in een behandeling, wanneer ik voel dat dat nodig is. Ook heb ik mijn hbo Mindfullness gehaald. Dit integreer ik ook in behandelingen wanneer nodig. Ik doe veel met mijn gevoel en intuïtie. Soms ook met tips van boven. Dit allemaal om jou weer helemaal in balans te brengen.

Gun jezelf een heerlijk ontspannen gevoel en even een moment helemaal voor jezelf. Ik gun het jou ook.

Liefs,
Anja


Wil je meer weten over mijn kwalificaties, diploma's en certificaten? Klik hier.