Klankschaal massage

Wat is het?

De edelsteenmassage is een massage waarbij ik werk met warme edelstenen. Het hele lichaam wordt gemasseerd. De edelstenen waar ik onder andere mee masseer zijn:

-Aventurijn:
Deze steen geeft rust. Helpt bij huidaandoeningen en brengt evenwicht in het eigen centrum. Het is ook de steen die bij het 4e chakra hoort: het hart.

-Bergkristal:
Deze geeft zelfvertrouwen, helpt bij rugpijn, menstruatiestoornis, werkt reinigend, bevordert een evenwichtige balans, concentratie en helder denken.

- Carneool:
Geeft warmte en positiviteit, goed tegen krampen, infectie, zenuwpijn, te lage bloeddruk, verdrijft nachtmerries. Carneool hoort bij het 2e chakra.

- Rozen kwarts:
Deze edelsteen bevordert liefde, helpt bij heimwee, verzacht het gevoelsleven, versterkt eigen liefde en tevredenheid. Rozenkwarts behoort tot het 4e chakra.

Bij deze massage wordt ook reiki en een chakra behandeling gedaan.

Voor wie?

Deze edelsteenmassage helpt bij:

  • Stress
  • Fysieke en emotionele klachten

Wat doet het?

Deze massage brengt het lichaam weer helemaal in balans. Het zorgt ervoor dat stress wordt afgevoerd en dat je meer energie krijgt. De chakra’s komen helemaal in balans en het zorgt voor totale ontspanning. Deze massage is ook zeer geschikt voor het loslaten van blokkades De edelsteenmassage zorgt voor een goede doorstroming van je levensenergie.