Pibeleroe behandeling

Is bedoeld voor kinderen die allemaal wel eens ergens last van hebben, overgevoeligheid, verdriet, angst, echtscheiding, lusteloosheid, teruggetrokken, A.D.H.D., buikpijn, boosheid, druk zijn, hoogsensitieve kinderen, niet goed kunnen slapen. Pibeleroe is een behandelplan wat je kind helpt om leren om te gaan, aan de hand van oefeningen, bijvoorbeeld:
Kinder reiki
Kinder massage
Ademhalingsoefeningen
Grondingsoefeningen
Meditatie oefeningen
Verbeelding oefeningen.
Aan de hand van werkbladen mee te geven of door oefeningen. Alles gebeurt op een speelse manier.

Ik begin altijd met wat vraagjes aan het kind te stellen en aan de ouders. Waar ze last van onder vinden en hoe we dit samen kunnen gaan verbeteren. Eerst gaan we een tekening kleuren bijvoorbeeld mandala kleuren of de Pibeleroe-boom en ze mogen dan zelf aan geven wat ze aan de Pibeleroe-boom toe vertouwen. Ondertussen geef ik je kind reiki om weer beter in balans te komen en op het einde van de behandeling, ga ik de voetjes nog masseren tijdens een verhaal(meditatie) wat van toepassing is voor je kindje.

De Pibeleroe-boom die ook in Pibeleroe-land staat, is ook bij mij in mijn praktijk aanwezig. Daar kunnen de kinderen waar ze last van ondervinden of wat ze graag willen veranderen hun tekening of briefje bij neerleggen. In Pibeleroe-land wonen ook kinderen die wel eens ergens last van hebben. De kinderen kunnen naar de boom en de kindjes kijken zodat het voor hun duidelijker wordt waar het verhaaltje van Pibeleroe-land over gaat. Ik vertel er dan bij dat deze kindjes van Pibeleroe-land ook worden geholpen. Doormiddel wat de boom en ikzelf tegen hen vertel. Wat ze kunnen doen om beter in hun velletje te komen zitten.

Ze krijgen ook het verhaal over de Pibeleroe-boom(meditatie) mee naar huis.
Om thuis nog te kunnen gebruiken.

Deze behandeling wordt ook geadviseerd door de kinderfysiotherapeut Conny Oortwijn.

Pibeleroe boom