Reiki

Reiki is een andere naam voor universele levensenergie. Het is een energie die kan worden ingebracht in je aura en chakra’s. Je aura en chakra’s zijn verbonden met je fysieke lichaam maar ook met je emotionele, mentale en spirituele lichamen. Van deze energie maak ik gebruik. Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen, zodat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen. Met Reiki worden al je energievelden (lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel) bereikt, van energie voorzien en versterkt.

Voor wie?

Reiki is in principe voor iedereen, ook voor kinderen.

Reiki helpt bij:

  • Pijn
  • Emotionele klachten
  • Mentale klachten
  • Uit balans zijn
  • Burn-out en geestelijke vermoeidheid

Wat doet het?

Reiki stimuleert het zelf-genezend vermogen. Je lichaam probeert na een behandeling een nieuwe balans vinden. Dat kan natuurlijk snel gebeuren, maar het vraagt vaak meer tijd en meer behandelingen. De eerste reactie kan bijvoorbeeld zijn: beter slapen, het verlichten of verdwijnen van hoofdpijn of emotionele pijn. Daarna kan het zijn dat andere fysieke pijn vermindert of verdwijnt. Dit zal niet van de een op de andere dag gebeuren, maar het is een proces dat zich ontwikkelt. In welke mate klachten of ziektes verdwijnen, is afhankelijk van de ernst en de duur van de ziekte, maar ook van jou zelf. Jij bepaalt namelijk, vaak onbewust, waarvoor de energie nodig is en laat de energie daarheen stromen. Een hoofdpijnklacht die ontstaat als gevolg van een verkeerde houding laat zich natuurlijk makkelijker verdrijven dan een ernstige ziekte die al jaren bestaat. Maar zelfs bij chronische of ernstige ziekte kan Reiki veel verlichting geven. Belangrijk is ook de oorzaak van de klachten te achterhalen. Reiki kan hier goed bij helpen.

Reikimassage

Bij Reiki massage wordt gebruik gemaakt van verschillende massagemethoden, zoals bijvoorbeeld drukpuntenmassage. Iedere Reikimassage is anders. Ik stem mij af op jou en voel dan intuïtief aan hoe ik de massage het beste kan geven. Zo voldoet deze precies aan jouw persoonlijke behoefte, zowel geestelijk als lichamelijk. Tijdens het masseren stroomt de Reiki energie het lichaam binnen.Je zult ervaren dat er niet hard gekneed en gedrukt hoeft te worden om een enorme dieptewerking te krijgen.

Reiki